Over ons

Shamaro

Een hobbymatige particulier bestaande uit Robert Vermeulen en Tamarah Vermeulen Markus zijn in oktober 2017 professioneel van start gegaan. 

Na enkele cursussen te hebben gevolgd en voor diversen personen al klaar te hebben gestaan op gebied van het ontwerpen en onderhouden van hun websites en het maken van diversen grafische materialen werd het tijd om de hobby wat verder uit te breiden. 

Sinds oktober 2017 bied daarom Shamaro ook zijn/haar diensten aan u aan. Shamaro, een jonge onderneming dat zich richt op middelgroot tot kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. 

Doordat er van huis uit gewerkt wordt en er geen extra personeel aanwezig is zijn de kosten zeer laag te houden. Voor het ontwerpen van een huisstijl tot een logo, visitekaartje of de belettering voor op uw auto, een website of het onderhouden van uw digitale apparaten, bent u bij ons aan het juiste adres.E

Betaalbaar Design

De economische crisis heeft hard toegeslagen in het bedrijfsleven, maar toch blijft de populariteit van internet onverminderd hard groeien. Er komen steeds meer websites bij, van iedere organisatie wordt verwacht dat deze een website heeft en voor vragen kunt u terecht op een website. Deze websites moeten echter wel gemaakt worden en niet iedereen heeft hier een even groot budget voor, vooral starters onderschatten dit vaak.

Een potentiële klant beslist binnen 2 tot 5 seconden of uw website wel of niet de moeite waard is, een mooi maar toch doelgericht ontwerp is dus essentieel. Al deze factoren hebben bijgedragen aan de start van Shamaro en dus is de boodschap ook duidelijk.

Wanneer u kiest voor Shamaro dan krijgt u gegarandeerd kwaliteit geleverd.

Ontmoet het team!

Robert Vermeulen

Oprichter / Ontwerper Website's

Tamarah Vermeulen-Markus

Oprichter / Ontwerper Grafische Media

Websitedesign

De websites die wij ontwikkelen hebben een stijlvolle, professionele uitstraling en een gebruiksvriendelijk ontwerp. De sites die we maken worden geoptimaliseerd voor een breed scala aan resoluties en apparaten waardoor deze er altijd goed uit zien. Wij betrekken graag al uw wensen en ideeën tijdens het ontwerpen van uw website. Ook daar waar u mogelijk nog niet aan heeft gedacht zullen wij u voorleggen. Zodat er uiteindelijk een complete website voor u online staat met alles erop en eraan.

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig is ‘Googlen’ een Nederlands werkwoord. Uw website is uw digitale visitekaartje, als uw website niet vindbaar is loopt u mogelijk klanten mis. Wij kunnen uw website beter vindbaar maken op het web en hoger in de zoekresultaten laten verschijnen. Dit doen we door de teksten op uw website te voorzien van populaire sleutelwoorden binnen uw branche, ook zorgen wij ervoor dat de techniek achter uw website aan de laatste standaarden voldoet. Dit stimuleert een hoge positie in de zoekresultaten.

Huisstijlen

De eerste indruk is het belangrijkst, daarom is het van groot belang dat het grafische uiterlijk van uw bedrijf goed aansluit op dat wat u wilt communiceren. Wij realiseren verschillende soorten grafische producten: logo’s, visitekaartjes, briefpapier enveloppen; het kan allemaal. Door het ontwikkelen van een huisstijl voor uw bedrijf sluiten alle producten op elkaar aan, resulterend in een professioneel uiterlijk voor uw bedrijf. Ook ondersteunen we u bij het vinden van een professionele drukker die aan uw eisen voldoet.

Digihulp

Niet iedereen is opgegroeid met de middelen zoals we ze nu hebben en gebruiken. Steeds meer bedrijven en instanties gaan over naar het digitaal communiceren met hun klanten en cliënten. Vooral veel ouderen hebben dagelijks moeite met het uitvoeren van diverse computertaken. Wij kunnen u helpen met het onderhouden van uw computer, randapparatuur en smartphone, zodat u volledig van deze apparaten gebruik kunt maken.