07-01-2022; Controles

Vandaag mochten we weer een ritje maken naar Utrecht. We hadden een afspraak bij de oogarts en bij de neuroloog.

De oogarts was dik tevreden hoe alles er nu uit zag. Het oog is rustig en de zalfjes helpen heel goed. We blijven dus ook doorgaan zoals we nu doen. Ook heeft ze nog een test gedaan met beide oogjes om te kijken hoeveel zicht ze in totaal heeft. 120%!! Eigenlijk best raar als je er over nadenkt dat 1 oog niet functioneert en ze dan toch 120% kan zien. Gek hoe het lichaam werkt.

Bij de neuroloog was ook alles goed. Eindelijk zagen we allemaal dat ze vooruit gaat ipv achteruit!! Haar motoriek/balans zal nooit worden zoals bij ons, maar voor haar doen, was het super goed!

Waarschijnlijk heeft toch de vermoeidheid een hele grote rol gespeeld in de achteruitgang die wij zagen de afgelopen maanden. Het is ons gelukt om via de gemeente een indicatie te krijgen voor individueel vervoer. Dit houd in dat Charlotte een eigen taxi heeft die haar smorgens om 9 uur komt ophalen en smiddags na school direct thuis brengt. Zo is ze niet 2 uur per dag onderweg, maar 30 min. Voor de prikkelverwerking is het minder heftig en de tijd die ze nu eerder thuis is en later begint wint ze weer terug in rust.

Daarnaast is er met school afgesproken dat ze vaker een rustmoment inbouwen. Dit samen scheelt heel veel. Ook de extra week vakantie heeft haar goed gedaan. Geen moeten, wel rusten. We hebben heus wel leuke dingen gedaan tussendoor, maar met mate.

Over 3 maanden hebben we weer een MRI, dan moet uitwijzen of alle positieve veranderingen die we zien ook daadwerkelijk terug te herleiden zijn naar de tumor. Fingers crossed!

2 reacties op “07-01-2022; Controles”

  1. Ach, zo fijn dat het goed met haar gaat! Jasmijn heeft ook een goede uitslag van de MRI!
    Hoop dat het zich zo voortzet!
    Lieve groetjes van Hanneke Alblas en Wim Eerland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs