18-11-2020; Yes! Eindelijk goed nieuws!

De titel zegt het al.... EINDELIJK goed nieuws! Vandaag is Charlotte onder de MRI geweest voor haar 3 maandelijkse controle. Wanneer de tumor een groei laat zien bij deze MRI, zouden we zeker gestart zijn met chemotherapie.

Maaarrrrr...... we hebben de uitslag al gezien in het dossier en de tumor is EINDELIJK stabiel ten opzichte van de vorige scan!! Dit is echt tijd voor een feestje 🥳

Maandag hebben we een multidisciplinair overleg met alle behandelende artsen van Charlotte. Hierbij zit ook voor de eerste keer een oncoloog bij. Na een jaar groei, is er nu dan eindelijk een stop. Maar, dit betekend niet automatisch dat de chemo sowieso niet nodig is. Maandag is het overleg en dan weten we meer, maar wij hebben goede hoop op 3 maanden rust !!!

WORD VERVOLGT.....

3 reacties op “18-11-2020; Yes! Eindelijk goed nieuws!”

  1. Wat fijn Charlotte dat de boefjes zoals jij ze noemt even geen zin hebben om je nog verder te plagen je bent oma,s grote meid als je dat maar weet en oma houdt van jou❤❤ liefs oma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs