31-12-19; Intake Revant (Breda)

Vandaag hadden we een intake gesprek bij Revalidatiecentrum Revant in Breda. Hiervoor was Charlotte al aangemeld na de vorige operatie, maar nu is er echt spoed achter gezet gezien de verlamming van haar gezichtje en het trauma van het ziekenhuis.

We hebben een goed gesprek gehad en hebben alles kunnen vertellen. Ook heeft ze Charlotte wat opdrachtjes gegeven en hebben we besproken wat zij de komende perioden voor ons kunnen doen.

Charlotte krijgt logopedie (voor haar gezichtje, eten drinken en praten), fysiotherapie, ergotherapie (voor school, concentratie etc) en zal er met maatschappelijk werk en psycholoog gekeken worden hoe het ziekenhuistrauma van Charlotte onder controle gebracht kan worden. Hoe zij dit kan verwerken en hoe wij dit voor haar makkelijker kunnen maken.

Charlotte zal voortaan op woensdag en vrijdag revalideren. Ze krijgt 2x per week logopedie en de andere therapieën zullen 1x per week zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs