17-12-19; Laatste dag school, voor de operatie

De laatste schooldag voor dat we weer naar Utrecht moeten. ’s Middags vertelde Charlotte aan mij dat ze veel pijn had aan haar linker been. Haar arm doet geen pijn meer, maar haar been des te meer. Ze kan er bijna niet meer op lopen. Papa heeft gebeld naar het PMC, en we zullen we ook een afspraak hebben met de neuroloog i.v.m. deze klachten.

’s Avonds hebben we Sophie alvast naar opa en oma gebracht. Omdat we nu wat meer tijd hadden om dingen te regelen hebben we Beau (de hond) zijn inentingen laten zetten afgelopen zaterdag en hebben we kunnen regelen dat ze vanaf morgen naar een pension gaat. Totdat wij weer terug uit het ziekenhuis zullen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs