16-12-19; Nog heel even het ‘normale’ leventje

Afgelopen vrijdag heeft Charlotte gewoon haar normale ritme gehad. Het weekend was ook gewoon normaal voor ons. Vandaag is ze lekker naar school gegaan en daarna naar de BSO, zoals elke maandag. Mama werkt elke maandagavond, daarom haalt papa Charlotte en Sophie altijd ’s avonds op van de BSO.

Charlotte is wel een beetje zenuwachtig voor donderdag, maar verder gaat vandaag alles goed. Toen papa haar ’s avonds ophaalde vertelde ze dat ze heel erg veel pijn aan haar linker arm heeft. Opeens uit het niets, ze was niet gevallen o.i.d. dus wel erg raar dat het ook weer haar linker kant is. Ze kan hem niet meer optillen, dus we houden het maar even in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs