27-07-19; Zoveel draadjes ..

Vannacht heeft Charlotte lekker geslapen. Ze is 2x wakker geworden en toen zijn papa en ik even komen kroelen. Ook had ze wat gespuugd, wat normaal is van de narcose en alle medicatie die ze krijgt.

Sneu om te zien dat ze zo’n last heeft van al die draadjes aan haar lichaam. Gelukkig mochten er ‘s morgens al een aantal draadjes af van de IC-arts. De maagsonde, katheter en het extra infuus van de slagader mochten er die ochtend al uit! Dat is alweer 3 minder!

De arts vertelde ons dat we vandaag definitief van de IC en naar het PMC mogen. Rond 12:00 uur werden we hier heen gebracht. Wat fijn zeg, ons eigen kamertje! Ze ligt op kamer 242 op de afdeling Molen. Hier liggen alle kindjes die kanker hebben in hun hoofd. Wat een geweldig centrum is dit. Charlotte heeft een eigen kamer, met aangrenzend hieraan een kamer voor papa en mama. We hebben allemaal ons eigen badkamer, Charlotte een hele grote, geschikt voor rolstoel etc. en wij een minibadkamer. Precies groot genoeg.

Vanmiddag kwamen opa en oma Poes op visite. Charlotte is erg moe en reageert heel erg op prikkels. Alles is teveel, zelfs het licht. De gordijnen zitten dicht en er gaat geen tv o.i.d. aan. Charlotte krijgt ook niet heel erg mee dat er bezoek is. Misschien maar goed ook. Pak lekker je rust lieve meid, die heb je nog geen hard nodig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Social media
Recente blogs