1 2 3 4 5 6

Wie zijn wij


Shamaro is een man vrouw firma (v.o.f.) dat in Oktober 2017 is gestart. Na vele cursussen in webdesign en grafische vormgeving begon het te kriebelen om dan ook echt professioneel van start te gaan. Zodoende is Shamaro ontstaan, een jonge onderneming dat zich richt op middelgroot tot kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. Doordat er van huis uit gewerkt wordt en er geen extra personeel aanwezig is zijn de kosten zeer laag te houden. Voor het ontwerpen van een huisstijl tot een logo, visitekaartje of de belettering voor op uw auto, een website of het onderhouden van uw digitale apparaten, bent u bij ons aan het juiste adres.


De economische crisis heeft hard toegeslagen in het bedrijfsleven, maar toch blijft de populariteit van internet onverminderd hard groeien. Er komen steeds meer websites bij, van iedere organisatie wordt verwacht dat deze een website heeft en voor vragen kunt u terecht op een website. Deze websites moeten echter wel gemaakt worden en niet iedereen heeft hier een even groot budget voor, vooral starters onderschatten dit vaak.


Een potentiele klant beslist binnen 2 tot 5 seconden of uw website wel of niet de moeite waard is, een mooi maar toch doelgericht ontwerp is dus essentieel. Al deze factoren hebben bijgedragen aan de start van Shamaro en dus is de boodschap ook duidelijk.


Wanneer u kiest voor Shamaro dan krijgt u gegarandeerd kwaliteit geleverd.